Sjukavbrott.

Ursäkta bloggavbrottet.

Jag ligger hemma i sjukdom och har inte orkat blogga - hoppas ni har överseende.PÅ ÅTERSEENDE.

Ketonfasen

Halllååå!

Nu har jag endast ätit cambridge måltidsersättningar i 3 dagar och kommer nu in i ketonfasen! Det är nu jag bränner fett! Jag har tänkt gå på cambridge nu, 1-2 veckor för att få en rejäl skjuss och sedan gå över till den mer varierade metoden hos itrim. (Räknar med att gå ner ca. 5 kg på 2 veckor.)

Igår var jag sjukt trött redan kl. 21.00 och däckade kort därefter.
Man blir extremt trött och orkeslös, men det är det värt!! =)
Absolut!

Folk har redan lagt märke till att jag gått ner, bara dem senaste dagarna. Känns jätteroligt!! :)

image126
Nu är klockan mycket, men jag och viktor ska gå på bio!  Ska bli gott att dricka bonaqua m. päron smak. =)
(Vi ska se 10,000 BC....)

Har ni sett den?


Till väla m. mamsen

Nu ska jag till väla och köpa min födelsedagspresent som jag får av mamma.
En Ipod toutch =)

image125

Har du något tips på vad jag kan önska mig annars????
HJÄLP! DRAR OM EN TIMME!

Ha det super idag <3
PUSS

Du är vad du äter

Var det någon mer än jag som kollade "Du är vad du äter" igårkväll..
Anna skipper sa bla. att ens ämnesomsättning sjunker med 10 % när man slutar röka...

jobbigt...
image123image124

vill inte sluta..


Mat

Igår åt jag 3 måltidsersättningar, o massa kaffe (vilket är tillåtet)
Idag har jag ätit 2 st, och det blir en till ikväll till middag.
Det gäller bara att dricka mkt vatten- Så blir man inte hungrig..


Nu ska jag snart ut till väla med carro, kan bli mysigt... massa kaffe och shopping = Gooodiegooddie!

Har redan gjort 100 situps idag..
Jag känner mig smalare :)


Förresten - TITTA min bil är snöig =/
image122What are u doing today? =)

Gårdagens.

Igår däckade jag hemma hos carro kl. 10.00
image105(VARNING FÖR EGO-BILDER)
image111
image114
(Var tvungen att fördriva tiden hemma hos carro ;P )Sen drog jag och callo med våra solbrillor och laptops ner till Stan och mötte upp Bella...
Vi yrade runt och bella fick till slut sin franska hotdog. haha.
Jag köpte ny foundation och fruity gloss från maybellineHär kommer Carros Outfit utanför E-H:
image115Sen blev det mys på Espressohouse...
Bella avslöjade lite hemligheter och ja... Det var intressant!
(folk runt omkring oss kollade kostigt på oss...)

Piercing på måndag !

SÅ HÄR GÖR MAN SITUPS!! haha. för er som inte kan ;P


mage1-96871-165305_368

Effekt på: Hela den raka bukmuskulaturen.

Läge 1: Ligg på rygg på golvet (gärna på en matta), låt benen vara lätt böjda och ha fötterna i golvet. Spänn magen lätt, låt huvudet vila i händerna och se till att det finns luft mellan bröstet och hakan samt mellan golvet och axlarna. Försök se till så att korsryggen har kontakt med golvet.

Läge 2: Rulla sakta upp och lyft överkroppen så högt det går utan att ryggens nedre del släpper från golvet, rulla sakta tillbaka till utgångsläget.

Set: 2 x15.
image104

På måndag smäller det- Jag har bokat tid för navelpiercing!
Fatta jag behöver typ göra 500 situps nu varje dag fram till måndag, bara för att våga visa magen :P

Är det någon som har piercing i navel??? gjorde det ont? jag har massa frågor.... :P
( nu är jag rädd :P )


Godmorgon 20/3

image103
God morgon allihop! Visst är denna klänningen bara helt adorable!
(Från asos.com)

Jag mår inte så bra idag... skolbekymmer..
Nu ska jag ta en promenad, sen träffa carro.
Kanske blir lite espressohouse idag..

Ha en UNDERBAR dag allihop!

Vad har ni för planer idag? :)
Dagens <3

Dagens hjärta går till mina vänner Caroline och Lotta

Tack för idag Caroline, det är alltid kul å va med dig <3
image101

TACK Lotta för en underbart mysig kväll och dina upprepande telefonsamtal <3

image102
Ni är GULD VÄRDA <3

mat 19/3

Idag jag ätit 3 måltidsersättningar och massa vatten och te.
glad.

god natt =)

Hundpromenad i hittarp. <3

image96
Älskade tiger <3

image100image99image98


Ät dig fri från stress!

ÄR DU STRESSAD?? PROVA EN ANTI-STRESS MENY!
HAHAHA, UNDRA OM DET FUNKAR??

Är din arbetsdag lång, hektisk och påfrestande?

 
Bälgar du i dig hinkvis med kaffe under pauserna för att piggna till? Ta då en titt på vad du äter. Med rätt kost kan du nämligen äta dig till mer energi. Dessutom blir det lättare att slappna av på nätterna och komma upp dagen efter.
  
  
 
 

ANTI-STRESSMENYN

Klockan 07.00
Ett glas tomatjuice: Tomater innehåller mycket betakaroten, ett ämne som håller dina T-celler (krigarcellerna i ditt immunförsvar) i god form. De gör att du blir bättre på att bekämpa bakterier och virus och mer motståndskraftig mot infektioner. Tomater innehåller även pantotensyra (ett B-
vitamin), som motverkar trötthet och huvudvärk. Tomater är en av de bästa källorna till lycopen. Det anses förebygga olika typer av cancer.

Bröd eller bananmüsli: Spannmålsprodukter ökar produktionen av signalsubstansen serotonin i hjärnan. Serotonin bidrar till att hålla humöret uppe och skyddar dig mot vardagshetsen. Därför bör du inleda dagen med en skål cornflakes eller müsli med en skivad banan och mjölk. Med en hög serotoninproduktion kan du utan problem anta dagens utmaningar. Serotonin har stor betydelse för humöret och stresståligheten. Det gör bland annat att du slappnar av.

Bananer är en bra källa för vissa av de B-vitaminer som fungerar som ett förstadium till serotonin. Medan du smälter bananen skyddas magen dessutom mot allt för mycket magsyra. B-vitamin har även visat sig främja hjärnans aktivitet.

Fullkornsmacka med ost: Fullkorn ger humöret en kick genom en ökad serotoninproduktion och förser dig även med fibrer som tas upp långsamt och fyller magen, så att du slipper magkurr och förstoppning.

Ost innehåller tryptofan, ett ämne som hjälper hjärnan att ta upp serotoninet. Det ger dig en lugn och avslappnad arbetsdag.
  
  
 

Klockan 11.00

Rågbröd med keso: Det tar lång tid för kroppen att smälta rågbröd, vilket gör att du förses med en jämn ström av kolhydrater under en lång tid. Det stabiliserar din blodsockernivå. Om blodsockernivån pendlar mycket blir du trött och får ett ojämnt humör och sämre koncentrationsförmåga.

Keso innehåller aminosyran tyrosin, som kroppen använder för att producera dopamin, ett ämne som går in i nerverna och förhindrar att de överaktiveras. Dopaminet håller dig även pigg, gör dig optimistisk och kapabel att klara av pressen på jobbet.

Apelsinjuice: Apelsinjuice förser inte bara kroppen med C-vitaminer, utan även med vätska. Lider du av vätskebrist försämras din prestations- och koncentrationsförmåga. Du får även i dig kalium, ett mineral som normaliserar hjärtslagen och nervernas funktion.
  


  
 
 

Klockan 13.00

Savojkålsrisotto med lax: Den här risotton har en lugnande effekt. Savojkålen skall inte kokas; den skall ångas över kokande vatten. Då behåller den de stora mängder C-vitamin och kalium som får dina kärl att slappna av och motverkar stress och huvudvärk.

Lax är en bra källa till omega-3-fettsyror, som kroppen inte kan producera själv.

De ombildas till positivt verkande prostaglandiner, som hjälper till med upptaget av serotonin i hjärnan.
De undertryck er även de negativt verkande prostaglandiner som kan orsaka depressioner. Ät fisk och grönt till lunch.

Äpplen och päron: Äpplen och päron innehåller pektin, ett lättlösligt ämne som precis som kolhydraterna håller blodsockret på en jämn nivå, och ser till att du inte blir vrålhungrig. Det hjälper dig att hålla dig ifrån exempelvis choklad, som får blodsockret att pendla väldig.

Ett glas vatten: Vattnet hjälper dig att hålla dig ifrån kaffe eftersom det släcker din törst. Stora mängder koffein är nämligen inte bra för magen. Det förstärker dina stresshormoner och gör dig nervös och otålig. Du bör dricka cirka två liter vatten om dagen.
  
  
 

Klockan 16.00

Yoghurt med frukt: Yoghurt ökar koncentrationen av tryptofan och tyrosin i blodet. Båda dessa ämnen minskar tröttheten och ökar koncentrationsförmågan. Yoghurten rustar dig inför eftermiddagens utmaningar. Den lugnar dessutom din tarmflora, så att du slipper få diarré. Yoghurt innehåller stora mängder kalk, som spelar en avgörande roll för flera livsviktiga processer, bland annat för blodflödet till hjärnan och för överföringen av nervimpulser till musklerna.

Fruktmellanmål: Frukt är det bästa mellanmål man kan tänka sig. Nya studier visar att man bör äta cirka 600 gram frukt om dagen. Det förebygger bland annat cancer. Ett fruktmellanmål ger även ny energi tack vare det höga kolhydratinnehållet. Förutom detta är frukt rik på vattenlösliga vitaminer, som stärker immunförsvaret och skyddar dig mot sjukdomar. Vitaminer, särskilt B-vitaminer,
har dessutom stor betydelse för hjärnaktiviteten. De hjälper dig att arbeta fort och koncentrerat och gör dessutom att du orkar göra flera saker på samma gång.
  
  
 
 

Klockan 19.00

Stor blandad sallad: De flesta sallader har en lugnande effekt på kroppens nervimpulser (verkar avslappnande). Vetenskapsmän har hittat en mängd olika lugnande ämnen i salladsstjälken, bland annat små mängder morfin. Det hjälper, när du har haft en ansträngande dag. På kvällen bör du undvika att äta för mycket mat som aktiverar ämnet dopamin (rött kött, fisk och fågel). Ät hellre grönsaker som innehåller fytokemikalier (växtämnen). Dessa ämnen stärker kroppens immunförsvar. Fytoämnen finns i frukt, grönsaker, te och rödvin. Sojabönor innehåller flera olika B-vitaminer, bland annat folsyra och B6-vitamin, som stärker dina hårt prövade nerver medan du sover.
B-vitaminer bidrar till att återupprätta kroppens energinivå. Kombinera dem med tomater, gurka och annat som
du tycker om.

Ciabatta är ett ljust italienskt vetebröd som innehåller
flera sammansatta kolhydrater, som i synnerhet i kombination med regelbunden konditionsträning gör dig mindre stressad. Ät gärna kött till, men det bör vara magert, exempelvis kyckling.

Ananas-apelsin-kiwi-sallad: Fruktsallad innehåller mycket C-vitamin, särskilt om man gör den på citrusfrukter och kiwi. Det får i gång immunförsvaret. När en stressig dag går mot sitt slut är du vanligtvis helt tömd på energi, och ditt psyke påverkar både hormonerna och immunförsvaret negativt. Dina försvarsmurar har med andra ord tämligen svårt att mota bort virus och infektioner. Detta motverkar C-vitamin. Ananas innehåller inte bara massor med hälsosamma vitaminer utan även bromelain, vilket är bra för blodomloppet och sänker blodtrycket.
  
  
 
 

Klockan 23.00

Kamomillte: Kamomillte innehåller eteriska oljor som har en avslappnande verkan. Det lugnar nervsystemet, dämpar oro och lindrar sömnproblem. Den avslappnande effekten gäller även för din stressade mage. Om du inte själv orkar torka kamomillblommorna så går det precis lika bra med tepåsar från livsmedelsaffären. De kan för övrigt återanvändas efter det att man har bryggt te på dem. När de kallnar kan du nämligen lägga dem på dina trötta ögonlock. Det är väldigt avslappnande.

Onsdag 19/3

ååH VILKEN FINT VÄDER !
Jag blir så lycklig av det!

vart i skolan o haft redovisning, åkte hem till W och överaskade honom med frukostbullar å kaffe, (jag drack bara kaffe ) Mysigtmysigt =)
Sen skulle han klippa sig så då körde jag förbi stranden och det var så vackert att jag var tvungen att stanna för att sitta en stund på stranden, tända en cigg och titta på det glittrande vattnet! DÅ är det gött å leva !! =)
 
Nu är jag hemma och ska försöka plugga lite till provet imorgon, snart kommer Carro då ska vi ta bilen ut till viken, kidnappa min kusins hund och ta en lång promenad vid vatltnet! =) Fy va jag längtar!

Idag har jag druckit 2 st. måltidsersättningar =)
en till frukost och en till lunch. duktig flicka!

ps. jag har gjort 30 situps ;)

Vad hittar ni på idag? eller nått annat kul att berätta ?

PUSS


hejhej...

jupp. idag har vart tufft..

jag åt fruksallad med keso i morse
2 äpplen till lunch
var ashungrig
och när jag kom hem (runt 4) lagade jag det ända som fanns, havregrynsgröt med banan!, fatta hur gott det var =)

nu har jag precis ätit en banan å keso

ska träna kl. 19.00 - spinning LÄNGTAR

blir det någon träning för er idag ??=)

Visste du att...

För att förbränna en Kebab behöver du gå 13750 steg.....

jordgubbar

jag hoppas vi blir insnöade inatt. då behöver jag inte gå till skolan imorgon och skriva prov! =)

Idag har jag ätit:
2 måltidsersättningar i form av milkshakes, -frukost, lunch
1,5 Itrim bar -mellanmål
middag:
en handflata makrill
2 paprikor
kidneybönor
lite kokta morötter o broccoli
=det som fanns hemma, alla är bortresta. pallade inte stå och laga mat... jobbigt....

och nu sitter jag här med några jordgubbar =)
Jag har gjort 50 situps idag, har du?!

tänk om han dödar mig...

Nu ska jag iväg på gruppträff. min första! Lite läskigt faktiskt, hehe. shit

måste göra mig iording, ska va där om 20 minuter....
förrästen... det är en läskig man som hugger ner träd i min trädgård. jag är rädd....


image95

Snö I Skåne

image92

OKEY. TILL ER SOM INTE TROR DET KAN SNÖA I SKÅNELAND

TITTA HÄR!
(jag gråter nästan)

träning. Jag Utmanar!

Idag ska jag göra minst 50 situps!

JAG UTMANAR:
KimZa
Sanna kumlin

Stress,ångest,panik

NU sitter jag här i skolan, gör allt jag egentligen inte borde.
Jag borde PLUGGA


Jag borde vara SJUKT STRESSAD!

Prov på tisdag; Naturkunskap
Prov på Onsdag: Psykologi och Naturkunskap B
Prov på Torsdag: Företagsekonomi
Projektarbet-snack med handledaren på torsdag. Skriv loggbok och sånt.
Efter Lovet; Inlämning Uppsats i Religion B


Denna veckan kommer att se ut på följande sätt:

måndag:
skola; 08.00 - 11.00
Itrim-träff kl. 12.00-13.00
Jobb kl. 13.00-18.00
Plugg kl. 19.00-23.00 :'(

Tisdag:
skola 08.00 - 14.45
Plugg: 15.00-22.00 :'(

Onsdag:
skola: 09.45 - 14.15
plugga företagsekonomi!! :'(
och grafisk kommunikation

Torsdag:
skola: 08.00- 14.00

LOOOOOOOVVV!!!


- GODISFÖRBUD -

image62
hållt det nu i en månad, om man borträknar fr en pytteliten chokladbit.

Godmorgon måndag

good morning!

jag vaknade med värk. ont i kroppen. har nog ätit för mkt i helgen.
sitter här, ska precis iväg till skolan, men ville säga hej :)

idag ska jag till Itrim på min första gruppträff. lite läskigt, men kul!
får se hur det går

jag vill gå ner i vikt, och stanna där för ett långsiktigt perspektiv.

Nu har jag precis fått i mig en måltidsersättning, shake.
lunch blir det en milkshake eller en bar. allt för att gå ner i vikt- puuhu.

jag mår dåligt idag.

någon som mår bra idag? hjälp!

Måndag imorgon

imorgon är en ny vecka
då ska jag kämpa.

come on. nu kör vi!
Någon annan som vill vara med ?

i sanningens namn

Denna helgen har gått åt helvete, rent ut sagt!

familjemiddagar, tårtkalas hit och dit. frukostar bestående av mackor =( och annat skit.
Jag har ätit chokladtårta idag. icke bra icke bra.
jag ska gå NER i vikt - inte UPP

Jag mår riktigt dåligt.
jag förstår inte varför jag plågar mig sjäklv med att äta sånt skit- jag mår ju ändå bara dåligt av det 2 minuter senare...men men.
Jag fyllde ju år..... usch alltid finns det undanflykter eller "special ecations" blä.

usch. vill bara kunna spy nu, men det går inte. jag vill inte, men jag vill.
hm.

hatar att vara mätt. det är äckligt.
nu ska jag snart sova, skola imorgon.
hatar att gå till skolan fet. vill vara smal

nuMOROTSKAKA LIGHT - 170 kcal

Morotskaka light

1 portion = 170 kcal

Antal portioner = 12

200 gram grovt rivna morötter

50 gram margarin

2 st ägg

2 dl socker

2 tsk kanel

2 tsk bakpulver

3 dl vetemjöl

100 gram Philadelphia extra light

2 msk florsocker

sockerkulor

Smält margarinet i en kastrull. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Blanda kanel, bakpulver och vetemjöl i en djup tallrik. Rör ner morötter, mjölblandning och det smälta margarinet. Bred ut smeten i en smord och bröad sockerkaksform. Grädda i 175 grader i 50-60 minuter. Vänd upp sockerkakan på ett sockrat smörpapper.

Blanda philadelphiaosten med florsocker. Bred blandningen på den avsvalnade kakan. Strö på sockerkulor.från: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article1999209.ab


bonasera

Nu är det födelsedagsmiddag =)
MYYSIGT!!

Tack för alla Grattis-kommentarer!
 Ni är guld värda <3

19 år natt <3image85


okej det blev trots allt, en lyckad kväll . haha, jag hade kul iaf. vaaar hemm hos mig, kollade lite melodifest. o tömde spritförråd =) trevligt. jag lotta, simon g, adam, viktor, rikke, henke, vicci. treligt. =) sen vid halv 12 drog vi ut.. ner till GP. tog en jorgubbscider å  chilla.. firade 19år :)

sen drog vi en sväng förbi baravara, träffade carro en sväng, sa hej.
sen träffade jag wah.
hem t mig, han däcka sötisen.. :)

stacakre, sen kom uffe o vi fixa taxi till wah så han kom hem med uffe (dem bor ihop)
shit. han spydde typ 10 grr. lillponken.

tycker synd oom han, hoppas inte nån jävel stoppat nåått skit i hans dricka. då jävlar.


NU ska jag sova.

godnatt /morgon?


NÅGON VAKEN? =)


yeaaa

sen kom uffe å hämtade honom,,, :)image81

HALLÅJA!

DENNA KVÄLLENimage80
shiiiittt.... vilken kväll
sötissen däcka i min säng<3

chaaaaalloooo

jallajalla. Hallå
ja nu är vi här i köket.
det är trevligt. ja  mycket trevligt.

ja, jag erkänner. jag har druckit nååååågra drinkar. förlååååååååååååååååt
hahhaaa

nu ska vi ta buuuusseen till la stada.... jallajallaa

jaja. vi hörs sen..
PUSSAAAAPUSAAAA

min mejl

Till er som vill mejla mig: linda_thell@live.se

Puss, ska äta nu :)


PartyNight

Ikväll blir det PARTY.
JAG FYLLER ÅR IMORGON OCH SKA UT! =)

En MojitoBara Vara och sedan får vi se vart kvällen drar.
image79

men nu ska jag hämta brossan, sen är det farmors mat=)
födelsedagsmiddag. <3

mysigt.

Ikväll ska jag ha kul, dricka vitt vin = mindre kalorier. alltså inga cider längre som jag alltid drack innan (för mkt socker)

PUSS på er


CostaBrava.Balen.Studenten.

Ångest.
Snart uppfylls alla dessa händelser.
Jag har längtat å längtat. nu känner jag bara ångest.

Kommer jag vara snygg i bikinin i CostaBrava, Spanien?
Kommer jag att gå upp i vikt när jag åker iväg?
Kommer jag komma i balklänningen? vill vara strl. 34-36 då!!! :*(
     (jag är strl 38-40 nu)
Hur kommer studentklänningen sitta?

OJOJOJ. och hur ska jag kunna köpa balklänning om jag inte vet hur mycket jag väger den 5 Juni?? OH MY GOD,

PANIK


Visste du att...


Visste du att....
En Päron-Mer innehåller motsvarande 15 sockerbitar !

frestelser

Min bror står framför mig och gör risgrynsgröt.
det är ASGOTT
med kanel. MUMS.

USCH va jobbigt det är att gå ner i vikt..bläääää
ja äter inte, NEJ

Idag har jag ätit:
 Frukost: en måltidsersättning milkshake: 200kcal
lunch: ?
middag: farmors käk - frikadeller å sötpotatis. jag får egentligen inte, men om jag inte äter så mkt innan kvällen, så borde det vara ok.


vill festa ikväll =)

jag fyller faktiskt år imorgon ju :P


Att Sola naken

Jag tog bilen, hämtade brossan åkte ner till solningen.
Jag gick in och la mig, i endast trosor.
efter 20 minuter blev det varmt. väldigt varmt. svettigt varmt.
Just då när jag hade satt mig upp för att kolla tiden (NAKEN) kommer det in en man!!!!
Ja
, Jag hade glömt att LÅSA!

SNACKA OM PINSAMT

Jag kunde ju inte gå ut nu, så jag låg kvar 10 minuter till i solariet och plågade mig själv. kände mig som en stekt tomat i solen.

När sedan solariet släktes var jag tvungen att gå ut..

Han var runt 30 år och sa: FÖRLÅT FÖRLÅT.
jag såg honom i ögonen och sa:  inga problem
och gick förbi.Godmorgon

Vakna precis. Hade glömt mobilen i bilen. INTE BRA. hade fått ett mess av wah sent igårkväll, han jag dejtar, och han sa att jag hade glömt hans födelsedag.
Men WHAT THA FUCK. Hur i hela fridens namn skulle jag kunna veta att han fyller år om han inte sagt nått...

så lite dåligt samvete att mobilen låg i bilen, isåfall kunde jag ju ringt...

Idag ska jag iaf. Sola kl. 10.40 kommer bli väldigt skönt.

vill träna. känner mig äckligt fet. men jag orkar inte.


BRÖD är FÖRBJUDET på riktigt. från och med idag, den 15 mars 2008.

jag går upp i vikt av bröd. det är farligt.
Dubbel-Espresso med lite mjölk.
kaffe ooh cigg är väldigt tillåtet <3

svartkaffe är godaste tycker jag, vad tycker ni?
svartkaffe, latte eller cappuicino?


SMALA BROWNIES

Smala brownies

1 portion = 202 kcal

Antal portioner = 12

2.5 dl lättsockrat äppelmos

100 gram mörk choklad, 85% kakaohalt

1 dl socker

4 st äggvitor lätt vispade

2.5 dl fiberhavregryn

2.5 dl vetemjöl

1 tsk vaniljsocker

1 tsk bakpulver

1 krm salt

2 msk florsocker till dekoration

Sätt ugnen på 175 grader.

Smöra och bröa en rektangulär form lätt som mäter cirka 30 x 24 cm.

Lägg äppelmoset i en kastrull och bryt i chokladen. Låt den smälta på låg värme under omrörning.

Låt svalna. Tillsätt sockret.

Rör ihop äggvitorna och tillsätt det. Blanda väl.

Blanda havregryn, mjöl, vaniljsocker, bakpulver och salt och tillsätt det så allt blir väl blandat.

Häll smeten i formen och grädda cirka 20 minuter.

Låt svalna och pudra florsocker över innan du skär i bitar.


Nu är det party!

jag är extremt matsugen just nu!! helt sjukt. alltid på fredagkvällar....
jag käkade precis en macka å lite fil. men nu får det vara nog med mackor!

dumma dumma linda.

det blir LYX - fredagslyx. En chokladvaniljbar. -125 kcal

jag får återuppta viktminskningen imorgon =) men det är ändå bättre att äta en bar än något annat liksom...

Någon som känner igen sig?

PUSS

restaruang

Nu kom jag nyss hem från restaurang. Mormor och morfar firade mig i förskott! Det var mysigt mysigt :)
jag åt helleflundra med lite bulgur =)
ganska gott.

Min bror beställde kyckling. först var den rosa så dem fick ta tillbaka den och steka.
När dem sedan kom tillbaka var den bränd.
RIKTIGT DÅLIGT!

tyckte lite synd om brossan...

Visste du att...


Visste du att...
Om du vill festa sockersnålt ska Du välja rött vin.
(Ett glas vitt vin innehåller nämligen 2,5 gånger mer socker än ett rött dito. )

Tata!

TRÄNA HÄCKEN AV DIG!

Snygg rumpa snabbt!
Snygg jeansrumpa eller starka ben - här är övningarna som gör susen! Foto: peter kjellerås

5 övningar att göra framför tv:n

Snygg jeansrumpa eller starka ben - oavsett vad du vill ha är det här övningarna som gör susen.

Programmet är utformat av Viktklubb.se:s träningsexpert Petra Thorén.

Det är anpassat så att du kan köra igenom det hemma. Varför inte framför favoritserien på tv.

I några övningar används skivstång och hantlar. Saknar du utrustning? Jobba med kroppens egen tyngd istället!

Eller ersätt hantlarna med vattenfyllda plastflaskor, det funkar lika bra.

Börja träningspasset med att värma upp i minst tio minuter på cykel, roddmaskin eller genom att jogga alternativt gå en rask promenad.


1. Benens framsida, baksida och sätet

Läge 1: Stå axelbrett med fötterna, ha mjuka knän och armarna framför kroppen. Böj dig sakta som om du skulle sätta dig på en stol. Gå ner till dess att benen är parallella med golvet. Skjut ifrån.

Läge 2: Hoppa uppåt så högt du kan, landa med mjuka knän gå ner igen och gör om hoppet. Låt armarna hjälpa till i hoppet så du får fart.

Repetitioner: Tre set med tio upprepningar.

2. Benens framsida, baksida och sätet

Läge 1: Stå axelbrett med fötterna och med lätt böjda ben. Här visar jag övningen med skivstång. Kan och vill du köra med skivstång så placera den på axlarna, kör annars utan eller med hantlar som du håller med händerna på dina axlar. Tänk på att hålla ryggen rak och magen spänd innan du sakta och kontrollerat böjer dig ner som om du skulle sätta dig på en stol.

Läge 2: Vänd rörelsen när benen är parallella med golvet. Tänk på att du försöker ha hälarna i golvet hela tiden och att ryggen är helt rak hela övningen igenom. Återgå till utgångsläget.

Repetitioner: Tre set med 12-15 upprepningar.

3. Framsida och baksida lår, sätet

Läge 1: Håll en hantel i varje hand, är du ovan så kör utan hantlar. Stå med lätt böjda ben med cirka tio centimeter mellan fötterna. Tänk på att hålla din rygg rak och magen spänd. Ta ett kliv fram med höger ben och sänk ner överkroppen.

Läge 2: Stanna när ditt högra, alltså ditt främre ben, är böjt i 90 grader. Det vänstra - alltså det bakre - benet får inte doppas i golvet utan vara en eller ett par centimeter ovanför. Viktigt är att din högra fot är framför ditt högra knä - du ska se tårna där nere. Tryck dig sedan tillbaka till utgångsläget. Gör samma sak på andra benet.

Repetitioner: Tre set med åtta till tio upprepningar.

4. Lårens baksida

Läge 1: Håll en skivstång framför dig, du kan också ta en hantel i varje hand. Stå axelbrett med fötterna, se till att tårna och knäna pekar framåt. Ha lätt böjda ben i utgångsläget. Fäll sakta ner din överkropp. Puta med rumpan lite och behåll en naturlig svank i ryggen.

Läge 2: Vänd rörelsen när det stramar i baksidan av låren. Använd lårens baksida för att sakta dra dig upp till utgångsläget. Tänk på att stanna när ryggen är rak, så du inte lutar bakåt.

Repetitioner: Tre set med åtta till tio upprepningar.

OBS! Det här är en ganska svår övning, känn dig för och följ anvisningarna väl.

5. Sätet

Läge 1: Ställ dig på alla fyra. Titta ner i golvet så du håller din nacke i rak linje med ryggraden. Spänn magen och håll ryggen rak. Vill du köra med en hantel så sätt den i ena knävecket och håll fast den genom att spänna vad- och benmuskler. Lyft sedan ditt ben uppåt.

Läge 2: Vänd rörelsen när benet är parallellt med golvet. Spänn rumpan och tänk på att höfterna är parallella så du inte tappar ditt bäcken. Gå sakta tillbaka till utgångsläget.

Repetitioner: Tre set med 15 upprepningar.

Stretch

Baksida lår: Placera din högra fot framför vänster fot. Vikten är på ditt bakre ben. Böj båda benen och skjut ut rumpan bakåt. Den främre fotens tå behöver inte vara nere i golvet utan kan peka uppåt. Ta stöd med händerna på det benet du inte stretchar så att ryggen får stöd. Håll i 20 sekunder, byt sedan ben.


http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/viktklubbse/article1369670.ab


FÖDELSEDAG

Jag fyller år på söndag. den 16 mars. =)
blir hela 19 år!

Jag önskar mig:
Ipod toutch
En resa
pengar
Tv
Kläder
Skor
nya underkläder
EN FIN KROPP =)


hihihi

GICK NER 240 KG!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article1542375.ab

shit. DENNA KVINNAN GICK NER 240 kg!!!!!
med hjälp av internet.... HELT SJUKT!

KAN HON, KAN VI!

Frukost:

Frukost; En handflata minikeso, en apelsin, ett äpple och så smakade jag lite på laxsoppan fr igår kvälll som jag gjorde.


försöker dricka 1,5 liter vatten nu, kolsyrat med smak päron... gott :)
nu vill jag ta en cigg.

Jag är så lycklig att jag gått ner i vikt. får inte tappa det nu... så rädd att gå upp i vikt.
jag syndade igårkväll/natt: jag åt en macka med smör.

förlåt.

det känns så svårt att gå ner i vikt när jag älskar mat.
att äta.

samtidigt som jag älskar att vara mätt, hatar jag det ännu mer.
nu är det rökpaus! muums.

Skitgod Laxsoppa med saffran!

Igårkväll lagade jag världens godaste soppa!
helt underbar god. wow.helt impad över mig själv :P

Denna måste ni bara göra!!!
 image78
för 4 personer:

1,5 st

rödlök
2 st

vitlöksklyfta(or)
1 st

röd paprika
2 st

morötter
1 msk

olivolja
0,25 g

saffran
0,5 l

passerade tomater
0,8 l

vatten
1,5 msk

fond, koncentrerad fisk och skaldjurs-
1 st

lagerblad


salt


cayennepeppar
400 g

fisk benfri, ex lax och sej
Dekoration


dill
Tillagning:

1. Skär löken i bitar. Finhacka vitlöken. Skär paprikan i små bitar. Skala och skär morot i bitar.

2. Fräs löken och vitlöken i lite olja. Tillsätt paprikan och morotsbitarna. Lägg resten av ingredienser i en kastrull utom fisk. Låt koka 15 minuter.

3. Skär fisken i bitar och låt koka med i soppan de sista 5 minutrarna. Smaka av med salt och cayennepeppar. Dekorera med dill.


SKITGOTT!!


tips: Ta massa fisk, det är skit gott.

Om du är GI så stoppa i matlagningsgrädde, den blir krämig och god! jag tog i lite ändå, syndade lite. men ACK vad GOD den var! =D


Hälsoanalys - 3kg

Hallooj!

jag har gått ner 3 kg!

väger idag: 69,2
fettprocent: 31,9%
fettmassa: 22,1


Visste du att...

Visste du att: I ett glas torrt vitt vin är det 70 kcal och i ett glas med sött vitt vin är det 100kcal


Tata!


Tv-kväll!

Glöm inte ANNA SKIPPER ikväll ;)
"Du är vad du äter" börjar kl. 20.00 och ger oss INSPIRATION att gå ner i vikt!

...om du då ändå sitter vid Tvn vill jag rekomendera en asbra film som börjar direkt efter (kl. 21.00)  på tv6!!
LORS OF DOGTOWN.
(du kommer inte ångra dig -promise!)


Torsdagslyx!!

Nu har jag ÄNTLIGEN fått mina efterlängtade skor!!! ÄR SÅ LYCKLIG !!! =) WIIEE.
DET BÄSTA ÄR ATT DEM PASSSAR SKITBRA OCH ÄR ASSNYGGA
MEN DET ALLRA BÄSTA ÄR ATT DEM SKICKADE FEL- JAG FICK ETT PAR TILL!!!!! så nu har jag 2 skitsnygga skor!!! :D sååå extremt lycklig!! wie!
Om en timme ska jag åka till Itrim! det blir vägning och hälsokontroll.... shit. sista veckan, eller snarare sen i lördags har det inte gått så bra. Eftersom mamma är i spanien har vi bott med mormor och morfar och dem tolererar inte om man inte äter deras mat. SKITJOBBIGT!


Mormor går upp på morognen och förbereder mackor till oss... jag får liksom inte äta bröd. imorse tog jag ett äpple, men mormor sa: DU MÅSTE HA MAT! jag bara: jag är inte hungrig.
Mormor: FRUKOST ÄR DET VIKTIGASTE PÅ HELA DAGEN. har du inte hört vad hälsovårdsnämnen säger?????! BLALALLALALA

usch.

I skolan idag drack jag en varma koppen och lite a-fil. shit.

lite skraj inför vågen. men men
 
Nu i helgen kommer farmor och farfar hit. Eftersom jag och min lillebror fyller år och mamma inte är hemma... så någon måste ju fira oss... Jag fruktar inför tanken om all mat och tårta. yyauuuckkk! :/

Och jag orkar inte träna. inte idag iaf.- sist jag tränade var i söndags. torsdag idag.... hmm. shit

Kanske kan svänga inom Aktiverum efter itrim ikväälll....

17.15-18.00Spinning 45 sal IS TelefonbokningGisli
18.00-19.00Boxning sal MP TelefonbokningMichel


Spinning eller Boxning? VAD TYCKER DU??

äntligen måndag!

Nu sitter jag här kl. halv 8 på morgonen med min måltidsersättnings drink! känns toppen
men bäst känns ändå att jag o carro varit ute loch sprungit i skogen !!! WOW
jag är impad över mig själv.

Idag ska jag till itrim ! Jag ska väga mig, hälsoanalys och på gruppmöte !!! Ska bli jättekul
idag ska jag också boka resa till New york och kanske jobba =)


måste sluta skriva nu, tills skolan!

HA EN BRA DAG!
PUSS

1 pirog

Visste du att: I en Gordys pirog är det 312 kcal!

Tata!


9/3


Idag har jag käkat:

Frukost runt kl.11.30 - 1 måltidsersättning, 1 apelsin -175 kcal

Efter träningen runt 14.00: 1 ägg 1 apelsin 85kcal + 50 kcal = 135 kcal

Middag med familjen runt kl. 18.00 - kyckling och broccoli och sås gjord på mjölk. 300 kcal

=610 kcal


Räkna dina kalorier - http://www.kaloritabell.com/


räknar + 10 kcal. vill ha Blue keld ikväll :P (Ska på Bio)


run bitch run

Yepp!

ITS TRUE
Jag har sprungit i skogen idag!
Tack för tipsen, ni peppade mig

Jag sprang 3 Km med musik i öronen och har gjort 200 situps idag =)
känns lagom !

Hur får man ut bästa resultat av träningen ?

En helig söndag.

eeh.....ja. då var helgen slut....
damn.
Söndag- Denna dagen ska vara helig.    ja    HELIG.  förstår du.!
daaaah. well... och det innebär vad??? eeh.. jooo... det innebär att maten är helig...
MATEN ÄR HELIG

idag har jag ätit
1 itrim måltidsersättning, 125 kcal och en apelsin (ung. 50 kcal) till frukost.


Jag har extrem ångest efter gårdagens matintag.

Jag vill ut och springa men ingen vill... hmm. tråkigt.

JAG MÅSTE BLI MER SJÄLVSTÄNDIG
min träning får inte vara beroende av andra människor  DET KOMMER ALDRIG ATT FUNKA.

SKITOCKSÅ. någon som har nått tips??

tappa-kilon-tips!

5 tips vid bantning:

#1 Drick mycket vatten.
Två liter är det minsta du bör dricka.
När du jobbar för att gå ner i vikt behöver kroppen kunna transportera ut slaggprodukter. Oavsett om du vill gå ner i vikt eller inte är vatten viktigt för din hälsa.

#2 Hitta en bantning som passar dig.
Du ska inte vara hungrig eller sugen under din viktminskning, i allfall inte ofta.
Om du är det kommer du inte att lyckas gå ner i vikt i längden.

#3 Ät mellanmål.
Mellanmål bör du äta oavsett om du bantar eller inte. Du kommer att må bättre och din kropp kommer att kunna gå ner snabbare. Frukt och grönsaker är perfekt som mellanmål. Om du väger väldigt mycket kan du behöva använda dig av ett proteintillskott under din viktminskning. Annars finns det bra alternativ i livsmedelsbutiken. Broccoli och keso är två bra alternativ du med fördel kan äta.

#4 Ät mycket protein.
Forskning visar på vikten av att du får i dig tillräckligt med protein. Om du vill gå ner i vikt eller om du har en helt normal vikt är detta viktigt. En pulver diet kanske kan hjälpa dig? Men passa dig för pulverdieter som innehåller för lite protein.
För vad är meningen med en viktminskning som minskar din muskelmassa?

#5 Motionera.
Att röra på sig för att gå ner i vikt är inget måste.
I allfall inte om du har en normal förbränning, men du mår bra av att röra på dig och din bantning går snabbare.
Du behöver inte springa flera mil i veckan utan gör någonting du tycker är roligt. En tumregel är att du ska försöka aktivera dig under en längre tid istället för att göra något på bara 10minuter.
Om du till exempel springer två kilometer så snabbt du bara orkar hinner inte kroppen börja förbränna innan du är klar.
Att gå fem kilometer i raskt tempo är snarare att föredra för dig som vill gå ner i vikt.


lördag. Fusk.

FUCK
igår  fuskade jag.
fuckfuckfuck.
fuskfuskfusk

jag har hört nånting om att ´man 1 dag i veckan får äta massa o sedan börja om fr början.
shit. hoppas gårdagen inte FÖRSTÖRT ALLT
vågar knappt tänka på allt jag stooppadei mig, men jag måste ju skriva så:

3 äpplen
2bananer
2apelsiner
räkor,
makrikmammas kycklling m sås
cider
lite sweppes
2 mackor med smör och kalkon
1 knäcke
 byttteliten bit nogat (FÖRLÅT CARRO-GODISFÖRBUD)
2 bitar soltorkadtomat
en bit fetaost

fettofettofettooo
träning igår: 1 promenad, 100 situpsN U ÄR DET SKÄRPNING I SOM GÄLLER FRAMÖVERDUMMALINDA


Eating.

Idag har jag ätit
3 itrim måltids ersättnig; 125 * 3 kcal -375
1 äpple -50
15 räkor - ingen aning () nån somm vet ??? - 100 kcal?
2 matskedar tonfisk - 50 kcal
1 apelsin - 50 kcal
3 minimorötter - ??? 50 kcal?
melon och jordgubbar = 100 kcal
ett halvt glas saft - 30kcal

=800

jag får nog räkna med minst 100 kcal till ikväll.
jag vet att det inte är bra att äta på kvällen, men det är fredag... tss :P


Goder afton. NATT


Hejhopp.
Jag har varit i skolan idag:) sen blev det KAFFE och shopping på stan med lotta! Väldigt trevligt:) Har T.o.m. hunnit med att vara i ängelholm och lyssna på konsert! David skulle egentligen spela ikväll, men det blev frida och alfreds band- "The Lights" istället. Men de är oxå bra- så det var lugnt!:)linda 6 mars 08 med solbrillor
Tjolala. Linda i Ängelholm med dem nya brillorna, Va tycks?


Matdagbok:
Idag har jag ätit följande:
FRUKOST: 1 cambridge på morgonen (167 kcal),

LUNCH: 1 Itrim-bar (123 kcal)
 
MELLANMÅL: 1 äpple.  2 koppar kaffe, varav en med mjölk. 

MIDDAG: vid 6tiden blev det paprika, tonfisk och kalkon. (150 -200? kcal.)

KVÄLLSMAT:Nu ikväll har jag ätit en morot, lite tonfisk och paprika till. runt 150-200 kcal skulle jag tro, så sammanlagt ligger vi idag på 750-800 kcal..? +Massa vatten under dagen:)
Hmm.. känns ju komstigt att äta så mkt jämfört dem andra dagarna, hopppas inte kroppen får värsta chocken nu... då DÖR JAG! :'(

Träning:
Ska försöka träna på lunchen imorgon. Först är det ju skola mellan 8-11 sen slutar jag. Då får jag slämga i mig lite mat och sen tänkte jag träna innan kl. 12.  SPINNING, YOGA ELLER EGEN KONDITIONSTRÄNING - VAD TYCKER DU????
www.aktiverum.se


Jag ska jobba mellan 12 - 18 imorgon! Sen efter det ska jag SOLA!!! JIPPY- har inte solat sen i NOVEMNER! vilket är helt sjukt, för att vara Jag. SÅ DET SER JAG VERKLIGEN FRAM EMOT ! =)  Sen ska jag ut och dansa imorgonkväll -UTAN ALKOHOL! =)


DAGENS TRÄNING: .....Den enda träningen jag har fått idag har varit Shopping och gång i massa trappor! lite surt.
-Det blev ingen löpning idag! Carro bangade och brossan kom inte hem. POOOOR MEE!
Mörkret skrämmer mig, så NAJ! =(
Men I vilket fall som helst har jag varit på Stadium idag och kollat på löparskor idag !! JIPPY!
FUCK att dem ska vara så dyra, men det borde ändå Mamma lägga ut till. Det är ju NÖDVÄNDIGA grejoor! =)

image66image67
Vilken tycker DU är snyggast ??

CiggCiggCigg

Älskar att röka. det får mig att inte vilja ha mat. att gå ner i vikt.
Hatar att jag älskar att röka. det får mig att inte vilja sluta. att få cancer.
image53
fast det får man ju av cocacola light och solning också. shit. jag ligger risigt till....

Liksom vad är livet utan kaffe och cigg?! shit. kommer aldrig kunna sluta.

Onsdag

Frukost
1 itrim måltidsersättning. 155 kcal
Lunch
1 cambridge. 156 kcal
Middag
1 itrim måltidsersättning. 155 kcal

Bio = 1 liter Blue Keld vatten 10 kcal.

=478 kcal.

Att gå på bio!

Nu har jag precis vart på bio, såg JUMPER!
typ världens bästa film - Måste rekomendera den :)
image64image65


Maten gick bra!
köpte världens godaste "vatten" BLUE KELD, när de andra köpte nötter och popcorn. - Känns BRA :)

Om du faller för frestelserna i biokön, köp smaksatt kolsyrat vatten eller varför inte cola light !? DET FUNKAR =)

PUSS

En Citron <3

image59image61image60

'
CITRONER ÄR NYTTIGA!

Kesoplättar

Kesoplättar!
Tack  till alla bloggare som spridit detta recept. SKA PROVA DET SNARAST, (så fort jag kan äta igen) verkar ASGOTT =)
image58
2ägg
1 liten burk keso
3msk dinkelmjöl
lite salt

ÄLSKAR ALLT MED image52Någon annan KESO-tokig?? =)Man kan ha hallon eller andra bär till har jag märkt :PSpeciellt tack till
Anna =)

PUSS


Måltidsersättning.

Druckit massa vatten idag, 2 liter! måste man ju göra. känner mig jämt mätt då.
nu sitter jag här och lyssnar på musik med en cambridge kakao shake (Dem är extremt goda -smakar som chokladmilkshake) vid datorn och undrar;

1. Hur lång tid tar det att gå ner 13 kg?
2. Kommer jag överleva på måltidsersättningar denna veckan?

Tog en kaffe paus med carro innan när vi var på promenad, inte så lyckat med paus, men kaffe är väl inte farligt? drack vanligt svart . gott. =)

Jagkanske till Paris, barcelona eller Rom snart :) Längtar!image56


PROMENAD

dagens träning = promenad.
kanske inte så intensivt, men i allafall något... =)
eller hur!?

någon som har några tips på bästa möjliga fettförbreänning vid promenader?

PUSS

God morgon! / God Lunch

Tjenare.

Okej. Jag är hemma från skolan idag igen. mådde kasst igår. kycklingsalladen ville inte stanna kvar i magen :'(
Idag har jag bestämt mig att inte äta någon riktig mat, behåller det ändå inte. måste lugna MAGEN!

Det positiva med att vara hemma är att jag kan blogga non-stop. Det negativa är att jag missar en massa nödvändiga lektioner...image55
Hon har fin kropp, sund viktförebild? :)

inte överdrivet smal, inte tjock. söt.
MATINTAG:
En itrim måltidsersättning, 155 kcal.


Halvtimme ska jag ta en lång myspromenad med Caroline. =) wie.
vill egentligen springa i skogen....Kan jag kanske övertala henne ? ;)

Vill Sola också idag, men känns konstigt att komma till skolan imorgon helt brun ju... Ops.


Mobilbloggar

Mobilbloggar God natt!God natt:)

TACK

image50

Sova med Magont?Har ont i magen.
ska sova.
blä.
hoppas det blir bättre i natt.
vill inte spy. -maginfluensa - magsjuka?
ont i magen

shopping. F21!

Titta va fina grejer jag köpte precis <3

skorna <3472103-47

FRÅN Forever 21, New York City.


gillar ni det ? :)Restaruang middag med la familia..

jobbigt. pappa tvinga med mig till restrauangen trots att han visste att jag inte kunde äta
jag tvingades i en hel kycklingsallad. och mådde bra. fram tills NU!
jag var inställt på att gå tills skola imorgon. ser inte ljust ut...

nu ska jag inte äta mat på hela veckan. VILL INTE VARA SJUK MER!!

;'(

matintag:
Frukost (14.00) - en cambridge
Middag:18.30 - kycklingsallad med couscous och tzatsiki
övrigt: 1 apelsin

kalorier: ?
träning: sammanlagt 1 timmes promenad.

hjälp. Puss

Promenad!

NU var det dags för en promenad ! JIPPYY!!
Lotta är på väg hit och vi ska ut och gå i det vackra vädret!!
ha det så bra så länge !
PUSS

God morgon!!

Idag mår jag mycket bättre! Känner mig nästintill frisk! så skönt så skönt.....

Vilket underbart väder det är ute! solen skiner och snön glittrar -  VACKERT   (i skåne)
Nu har jag precis tvingat i mig en cambridgemåltid, måste ju äta regelbundet. tjajajaja.
väldigt mätt - 155 kalorier.
snart kommer lotta, då ska vi ut och promenixa i det fina vädret! -längtar...!

Det känns som jag gått ner i vikt eftersom jag var sjuk. det får vi se på måndag när jag ska väga mig.. Hoppas.


Tips...?

Till dig som vill gå ner i vikt......

1. Hoppa aldrig över frukosten! Utan frukost ökar risken för hungersug senare på dagen. Välj mättande och näringsrika frukostprodukter som fullkornsbröd, fiberrika och sockersnåla flingor/müsli, havregrynsgröt, magra nyckelhålsmärkta mjölkprodukter och pålägg. Någon frukt eller grönsak ska också finnas med i frukosten

2. Låt halva lunch- och middagstallriken bestå av grönsaker. Då blir tallriken fylld med mat och massor av nyttigheter men ger lite energi (få kalorier). Grönsakerna kan vara både råa och tillagade. Värm eller woka frysta grönsaksblandningar, riv morötter, öppna en burk kikärter, finstrimla vitkål och ät av de söta körsbärstomaterna. Variationen är oändlig. Den andra halvan av tallriken ska delas mellan potatis, ris eller pasta och kött, fisk, kyckling eller vegetariskt alternativ.


3. Drick inte kalorier. Kalorier från dryck ger ingen mättnad och tillför onödig energi. Kroppen vill ha vatten. Med några skivor citron, gurka eller äpple i en vattenfylld tillbringare får du lite smak på vattnet. Att dricka varmt vatten kan skapa lite mättnadskänsla.

Skrivet av:
Viveca Annell, dietist

Publicerad av: Stina Nordqvist, redaktionschef, Netdoktor, 2006-02-03
http://overvikt.netdoktor.passagen.se/default.ns?lngItemID=5283&menuid=6&submenuid=253


Kan detta verkligen stämma????????

Nattinatti

Kan inte sova.. magen gör ont och jag vet ändå om att jag inte kommer kunna somna in väl i sängen. känns bara onödigt att gå lägga sig för "tidigt" men jag vet ju att jag måste sova om jag ska gå ner i vikt. det är under sömnen som kroppens celler "förvandlas".
längtar tills jag är smal.


sjuuuuuk.sppyyyy

allting började igårkväll... maginfluensa. dairee och mängder av spya.
jag mår sjukt kass.
spyr hela tiden.

vikten går väl iaf. bra. tror jag.
nu har jag ångest. ätit 2 knäckebröd och mariekex. det enda på ett dygn. ont i magen.
skit

varför kan jag inte stoppa mig själv?
tog en cigg precis, mår lite bättre. men va fan, min mage är svullen.


funderar på att käka cambridge hela veckan nu, (om jag nu överhuvudtaget kan äta något framöver) isåfall kan jag skylla på sjukdomen att jag gått ner i vikt...

hata fett.


RSS 2.0